RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

У виборі смартфону для користування, роботи, навчання чи розваг є цілий спектр, так би мовити, особливостей, "за" та "проти", що формують уявлення про смартфон. Лінійка iPhone 11 стала, без перебільшення, революційною. Чому? Адже саме починаючи від цієї моделі, ми увійшли в еру зйомки на ультраширококутний об'єктив камери, що в 2019 році мало шалений ажіотаж. Варто зазначити, що зараз ціна на нову модель знизилась практично на 40%, а вживаний варіант із легкістю можна придбати ще на декілька тисяч дешевше! Головне – купувати у перевірених партнерів.



Один із найнадійніших постачальників вживаної техніки – мережа магазинів Apple Room, що функціонує на ринку уже близько 10-ти років і має просто бездоганний авторитет. На офіційному сайті — Apple Room ви зможете переглянути усі можливі варіанти, проаналізувати ціни, навіть отримати якісну консультацію від професіоналів особисто або online, аби обрати найкращий варіант. До речі, задля вашої зручності, в Apple Room є можливість оформити вигідне кредитування на будь-яку техніку, придбати додаткову гарантію на гаджет – на рік чи два. Про аксесуари також не забувайте: тут настільки великий вибір, що кожен смак точно обере собі варіантик для втіхи, а смартфону – для захисту.

Сьогодні компанія Apple і далі продовжує випускати iPhone 11, натомість представлені того ж року 11 Pro та Pro Max вже можна знайти лише у вживаному варіанті. Таким чином Apple, мабуть, хотіла ще більше підігріти і без того вже полум’яний інтерес до 12-ї лінійки. І, відверто, це спрацювало!

А як щодо попередніх моделей? Що варто обрати?


Якщо порівнювати iPhone 11 із попередньою лінійкою флагманів, то оптимальним варіантом для оцінки буде модель XS, адже XR, хоч і вийшов пізніше, проте є більш бюджетним варіантом.

Особливо тішить, що вживаний 11-ий зараз має неймовірну ціну, рекомендуємо перевірити!

До речі, в Apple Room є ціла система градації косметичного стану кожної моделі – 10/10, 9/10, 8/10. Технічні характеристики, звісно ж, в ідеальному стані. До уваги беремо лише зовнішній стан смартфону.

XS vs 11


І ось довгоочікуване порівняння. Цілком логічно, що моделі відрізняються часовими характеристиками: перша з’явилася на ринку у 2018-му році, а друга – у 2019.

Камера


В обох випадках подвійна. Проте користувачеві все ж доведеться обирати між подвійним зумом у Xs і надшироким об'єктивом та новою технологією нічної зйомки у 11. Додатковою перевагою є фронтальна камера з розширенням 12 Мп, проти 7 Мп у Xs.

Батарея та процесор


Абсолютна перевага та пальма першості у цьому поєдинку дістається iPhone 11 бу! І цілком виправдано. Процесор А13, що відносимо до нового покоління, є більш продуктивним та потужним, у порівнянні із А12. Кількість робочих годин на одному заряді акумулятора також значно вища.

Зовнішній вигляд


Ясна річ, що обидва смартфони виглядають цілком сучасно та актуально: одинадцятий успадкував алюмінієву рамку і шість варіантів кольору скляного корпусу, в тому числі і революційний лавандовий, Xs, у свою чергу може похвалитися більш вартісною рамкою, виконаною із нержавіючої сталі і лише класичними відтінками у скляній панелі – Silver, Space Gray, Gold.

Отож, ходи швидше на наш сайт або особисто – у фізичний магазин та обирай ту модель, котра найбільше до вподоби! Поспішай, адже за такою гарячою ціною iPhone 11 у вживаному варіанті розлітаються як гарячі пиріжечки!

До зустрічі в Apple Room.
Редактор: Марія Фернюк
16-07-2021, 19:00
Коментарів 7 Переглядів 8 584

Теги -
Hаписав: Bennett, Коментарів: 0, Новин: 0, 25 лютого 2023 02:58
В новині:
Reach trading success and start making from $50 to $5000 a day.
The more you earn, the larger our collective profit.Copy Professional Traders

Hаписав: Darci, Коментарів: 0, Новин: 0, 11 березня 2023 17:50
В новині:
Master the art of trading and make up to $5000 a day.
The more you earn, the more we both benefit.Copy Binary
Options Strategies

Hаписав: Гість Whitney, Коментарів: 0, Новин: 0, 15 березня 2023 07:09
В новині:
Master the art of trading and make up to $5000 a day. The
more you earn, the more we both benefit.Copy Trading

Hаписав: Kennith, Коментарів: 0, Новин: 0, 18 березня 2023 13:38
В новині:
Master the art of trading and make up to $5000 a day. The more you earn, the more we both benefit.Copy Binary
Options Strategies

Hаписав: Marylyn, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 березня 2023 19:14
В новині:
Master the art of trading and make up to $5000 a day. The more you earn, the more we both benefit.Follow
Expert Traders

Hаписав: Aurora, Коментарів: 0, Новин: 0, 6 серпня 2023 14:26
В новині:
Трудно быть богом - Трудно
быть богом

Hаписав: Nannette, Коментарів: 0, Новин: 0, 19 грудня 2023 14:07
В новині:
Keep up the great job and bringing in the crowd!
jakiwniosek.pl


Фігуранти знайшли фіктивну компанію та уклали із закордонною фірмою контракт щодо поставки 1300 тон сої

Волонтер вкінці квітня прибув до України з вантажем гумдопомоги, проте йому раптово стало зле
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Спортивний об’єкт планували оновити, але поки що цього не можуть зробити


Небезпечна радикалізація. Блог Ярослава Волощука
Чи то спека та відсутність опадів, чи містична активізація зірок, але нерви в людей здають без вагомих на те причин.
ВІДЕО Переглянути все відео

Вимкнення електрики можуть тривати до кінця літа